La XXV NO Mitja Marató de Tarragona :-(

Aquest diumenge la pluja ha aigualit la festa de celebració dels 25 anys de la Mitja Marató de Tarragona, una prova organitzada pel Patronat d’Esports de Tarragona que he locutat des de l’any 2009. Poc abans de l’hora de sortida, els organitzadors han pres la decisió de suspendre la prova pel dia d’avui degut a la gran tromba d’aigua que ha caigut a sobre de la ciutat, que ha estat de 35 litres per metre quadrat entre les 7:30 i les 10 del matí (hora de la sortida) segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya (dades estació Tarragona).

CyQoRPDWIAAfCbR.jpg-large.jpeg

Foto: Diari Més Tarragona

He tingut la oportunitat d’estar asseguts amb els màxims responsables de la prova i les forces de l’ordre mentre es debatia si es podia tirar endavant o no des de les 9:15 hores. Després de trucar a Emergències i diferents serveis meteorològics i veure que la previsió de pluja constant duraria fins el migdia (no ha parat de ploure fins els voltants de les 16h) i de rebre informacions dels agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona i de Protecció Civil de que hi havia parts del circuit completament anegades (fins i tot algun autobús ha patit per passar per alguna rotonda a la zona de la Nacional 340 o hi hagut zones complicades sota el pont del tren d’accés al Serrallo) poc abans de les 10 del matí s’ha decidit suspendre la cursa fins a una nova data degut a les inclemències meteorològiques per poder garantir al màxim la seguretat dels corredors i de la resta de la gent involucrada a la prova.

CyQwOo8WIAAMFAe.jpg-large.jpeg

Foto: Esports del Camp

Certament ha estat el primer cop que m’ha passat una cosa similar, tot i que a la resta d’ocasions sempre s’ha pogut salvar la cursa el mateix dia -moltes vegades endarrerint la sortida- perquè les condicions havien millorat. En aquest cas, considero que veient el volum de pluja caigut abans de la cursa i després d’haver saltat els rius d’aigua que passaven pels carrers que anaven cap al Pavelló Poliesportiu del Serrallo una hora abans de la cursa ha estat una decisió difícil pels organitzadors, però la més encertada. No hagués estat lògic haver donat la sortida després d’haver escoltat que hi havia zones on els més de 2.500 corredors havien de passar per una zona on l’aigua estava estancada no només a la calçada, sinó també a les voreres.

CyN8AT_WgAE_rss.jpg-large.jpeg

Espero poder estar a la festa dels 25 anys d’aquesta cursa a la que li tinc un carinyo molt especial, per tant també espero poder locutar les noces d’argent d’aquesta cursa. A veure si tenim una mica de sort i puc compaginar calendaris!

I si pot ser, sense que ens acompanyi Thor i els seus llamps i trons!!

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s