El Cros 3 Turons – La Diablada, la cursa menys plana de Barcelona

Després de dos anys d’absència, el diumenge 13 de novembre vaig locutar per segon cop el Cros 3 Turons – La Diablada, una cursa que certament dista molt de la resta que es fan a Barcelona ciutat. Primer perquè té una distància atípica, ja que es disputa sobre un circuit de 12 quilòmetres, i segon perquè no busca ser una cursa plana; tot el contrari. Justament és la que té més desnivell de totes les que se celebren a la ciutat, ja que els atletes han de superar 1.010m pujant tres turons: el Carmel, el Coll i la Rovira.

15032808_333455573701484_5136535847045146323_n.jpg

Abans d’arribar a la zona de sortida i arribada jo ja havia pujat el meu primer turó, el del carrer Cartagena al costat de l’hospital de Sant Pau fins arribar a la Ronda Guinardó. Un cop les meves pulsacions van pujar gairebé al 85% vaig agafar el micro poc després de les 8 del matí per donar les darreres instruccions i recomanacions als 550 inscrits de la cursa gran. Per sort la pluja no va voler acompanyar-nos, tot i que en algun moment van caure algunes gotes.

ab-161113_0511

El Cros 3 Turons – La Diablada, com no vaig parar de dir, no és la cursa més plana, però segurament és la que compta amb les millors vistes de tota la ciutat, ja que el seu pas pels turons fa que els corredors puguin veure la jungla d’asfalt als seus peus. En aquest cas es podien veure les teulades dels edificis enlloc de passar arran de les seves portes d’accés.

La principal novetat d’aquest any, a més de la organització realitzada de forma única pel Futbol Club Martinenc després de diversos anys dirigits pel Jesús Morales i el seu equip de la Unió Excursionista de Catalunya – Horta, va ser la creació d’una caminada popular per poder obrir encara més la oferta a un públic de gent més jove i gent més gran i això va fer que encara gairebé un centenar més de persones poguessin formar part de la festa esportiva amb més desnivell de la ciutat.

ab-161113_0699

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s